Tervetuloa Aisope Suomi Säilyttää

Käyttöehdot

VIITETIEDOT

Kun teet ostoksia Paypalilla verkkosivustollamme, käytät viitetapahtumia. Viitetapahtumat mahdollistavat nopeamman maksamisen, kun haluat ostaa lisää tuotteita ensimmäisen ostoksen jälkeen Paypalilla.

YLEISKATSAUS

Tätä verkkosivustoa ylläpitää AISOPE CO., LTD (41 Devonshire Street Ground Floor Office 1, London, United Kingdom, W1G 7AJ). Koko sivustolla termit "me", "me" ja "meidän" viittaavat AISOPE CO., LTD. Eurooppa tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Käymällä sivustollamme ja / tai ostamalla jotain meiltä, ​​osallistut "Palveluumme" ja suostut noudattamaan seuraavia ehtoja ("Käyttöehdot", "Ehdot"), mukaan lukien tässä viitatut lisäehdot ja -käytännöt. ja / tai saatavana hyperlinkillä. Nämä Käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajoituksetta käyttäjät, jotka ovat selaimia, toimittajia, asiakkaita, kauppiaita ja / tai sisällöntuottajia.

Ole hyvä ja lue nämä Käyttöehdot huolellisesti ennen kuin käytät verkkosivustoamme tai käytät sitä. Pääsemällä tai käyttämällä mitä tahansa sivuston osaa, sitoudut noudattamaan näitä Käyttöehdot. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää verkkosivustoa tai käyttää mitään palveluja. Jos näitä Käyttöehdotuksia pidetään tarjouksina, hyväksyntä rajoitetaan nimenomaisesti näihin Käyttöehdotuksiin.

Käyttöehdot koskevat myös kaikkia nykyiseen kauppaan lisättyjä uusia ominaisuuksia tai työkaluja. Voit tarkastella Käyttöehdotuksen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata näiden Käyttöehdot minkä tahansa osan julkaisemalla päivityksiä ja / tai muutoksia verkkosivustollemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisin väliajoin muutosten varalta. Jatkuva verkkosivustosi käyttö tai pääsy muutosten julkaisemisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

Seuraavia materiaaleja ei sallita AISOPE:
Ei tekstiä tai kuvia, jotka loukkaavat mitään immateriaalioikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit ja yksityisyyden / julkisuuden oikeudet.
Ei tekstiä tai kuvia siveettömyydestä, pornografiasta tai alastomuudesta, joka ei ole luonteeltaan taiteellista.
Ei tekstiä tai kuvia, jotka kannustavat tai ylistävät huumeiden käyttöä / väärinkäyttöä. Ei liiallista väkivaltaa.
Ei herjaavaa tai loukkaavaa sisältöä. Ei sisältöä, jonka voidaan kohtuudella katsoa häiritseväksi, uhkaavaksi tai muuten vahingolliseksi.
Ei vihapuhetta. Ei sisältöä, jota voidaan kohtuudella pitää syrjivänä rodun, etnisen alkuperän, kansallisen alkuperän, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen, sukupuoli-identiteetin tai vammaisuuden perusteella.
Ei sisältöä, joka rikkoo tai kannustaa ketään rikkomaan lakia.
Tuotteet, joita yllä olevat säännöt eivät pidä hyväksyttävinä tai joita loukataan loukkaaviksi tai huonoista maista pelkästään AISOPEn harkinnan perusteella, mitätöidään ja poistetaan Marketplacelta ilmoittamatta tai ilman erillistä ilmoitusta

OSA 1 - Verkkokaupan ehdot
Hyväksymällä nämä Käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinmaassasi tai maakunnassasi tai että olet täysi-ikäinen asuinmaassasi tai maakunnassasi ja olet antanut meille suostumuksesi sallia alaikäisten huollettavien käyttää tätä sivustoa.
Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä saa Palvelun käytössä rikkoa lainkäyttöalueellasi olevia lakeja (mukaan lukien tekijänoikeuslakeja, mutta ei rajoittuen niihin).
Et saa lähettää matoja, viruksia tai tuhoavia koodeja.
Minkä tahansa Ehtojen rikkominen tai rikkominen johtaa Palveluidesi välittömään lopettamiseen.

OSA 2 - YLEISET EDELLYTYKSET
Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta kenellekään mistä tahansa syystä koska tahansa.
Ymmärrät, että sisältösi (lukuun ottamatta luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomana ja siihen voi liittyä (a) lähetyksiä eri verkkojen kautta; ja b) muutokset verkkojen tai laitteiden teknisten vaatimusten mukaisiksi ja mukautuviksi niihin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkojen siirron aikana.
Suostut olemaan jäljentämättä, kopioimalla, kopioimalla, myymättä, myymättä tai hyödyntämättä mitään Palvelun osia, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai muihin yhteystietoihin verkkosivustolla, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa .
Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot sisältyvät vain mukavuuden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin ehtoihin.

OSA 3 - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AJATTAVUUS
Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla tarjottavat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän sivuston materiaali on tarkoitettu vain yleistietoihin, eikä siihen tule luottaa eikä sitä saa käyttää ainoana perustana päätöksenteolle kuulematta ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai ajankohtaisempia tietolähteitä. Kaikki luottamus tämän sivuston aineistoon on omalla vastuullasi.
Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia, ja ne on tarkoitettu vain viitteelliseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Hyväksyt, että sinun vastuullasi on seurata muutoksia sivustollemme.

OSA 4 - PALVELUN JA HINTOJEN MUUTOKSET
Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.
Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa Palvelua (tai sen osaa tai sisältöä) ilmoittamatta siitä milloin tahansa.
Emme ole vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille mistään Palvelun muutoksista, hinnanmuutoksista, keskeyttämisestä tai lopettamisesta. Tuotteen ostamisen jälkeen voimme antaa sinulle mahdollisuuden ostaa toinen tuote kaupastamme lisämaksusta, olet tervetullut hyväksymään tai hylkäämään tämän myynnin oman harkintasi mukaan.

OSA 5 - TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa)
Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla yksinomaan verkkosivuston kautta. Näillä tuotteilla tai palveluilla voi olla rajoitettu määrä ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain Palautus- ja hyvityskäytäntö mukaisesti.
Olemme pyrkineet näyttämään kaupassa näkyvät tuotteidemme värit ja kuvat mahdollisimman tarkasti. Emme voi taata, että tietokoneen näytön minkä tahansa värinen näyttö on tarkka.
Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, rajoittamaan tuotteidemme tai palvelujemme myyntiä kenellekään henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Kaikki tuotekuvaukset tai hinnoittelu voivat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, yksinomaan meidän harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla tehdyt tuotteet tai palvelut ovat mitättömiä, jos ne ovat kiellettyjä.
Emme takaa, että minkä tahansa ostamiesi tai hankkimiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että Palvelussa mahdollisesti olevat virheet korjataan.

OSA 6 - LASKUTUKSEN JA Tilitietojen tarkkuus
Pidätämme oikeuden kieltäytyä tekemästä tilauksia kanssamme. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohti. Nämä rajoitukset voivat sisältää tilauksia, jotka on tehty samalla asiakastilillä tai samalla asiakkaan tilillä, samalla luottokortilla ja / tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja / tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksen tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ja / tai laskutusosoitteeseen / puhelinnumeroon, joka annettiin tilauksen tekohetkellä. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilauksia, jotka jälleenmyyjät, jälleenmyyjät tai jakelijat näyttävät yksin tekemämme mielestä tekevän.

Suostut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista ostoksistamme, jotka tehdään kaupassamme. Suostut päivittämään tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot sekä viimeiset käyttöpäivät, nopeasti, jotta voimme suorittaa tapahtumasi ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.
Lisätietoja saat palautuskäytännöistämme.

OSA 7 - VALINNAISET TYÖKALUT
Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme valvo, emmekä voi hallita tai syöttää.
Tunnustat ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn sellaisiin työkaluihin "sellaisina kuin ne ovat" ja "sellaisina kuin ne ovat käytettävissä" ilman minkäänlaisia ​​takuita, esityksiä tai ehtoja ja ilman mitään hyväksyntää. Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta, joka johtuu valinnaisten kolmannen osapuolen työkalujen käytöstä tai siitä.
Sivuston kautta tarjottavien valinnaisten työkalujen käyttö on täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että olet perehtynyt ja hyväksynyt ehdot, joiden mukaan työkalut tarjoavat asianomaiset kolmannen osapuolen tarjoajat.
Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaisu). Tällaisiin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä Käyttöehdot.

OSA 8 - KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT
Tietyt Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten toimittamia materiaaleja.
Tämän sivuston kolmansien osapuolien linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai paikkansapitävyyden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa emmekä ole vastuussa mistään kolmansien osapuolten materiaaleista tai verkkosivustoista tai muista kolmansien osapuolten materiaaleista, tuotteista tai palveluista.
Emme ole vastuussa vahingoista tai vahingoista, jotka liittyvät tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön ostamiseen tai käyttöön tai muihin tapahtumiin, jotka on tehty kolmansien osapuolien verkkosivustojen yhteydessä. Tarkista huolellisesti kolmannen osapuolen käytännöt ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin teet mitään tapahtumaa. Kolmansien osapuolten tuotteisiin liittyvät valitukset, väitteet, huolenaiheet tai kysymykset tulee osoittaa kolmannelle osapuolelle.

OSA 9 - KÄYTTÄJIEN HUOMAUTUKSET, PALAUTE JA MUUT TOIMITUKSET
Jos lähetät pyynnöstäsi tiettyjä ehdotuksia (esimerkiksi kilpailutyöt) tai lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavalla ilman meiltä saatuja pyyntöjä (yhdessä "kommentit"), hyväksyt, että voimme milloin tahansa, rajoituksetta, muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja muutoin käyttää millä tahansa välineellä meille välittämiäsi kommentteja. Meillä ei ole velvollisuutta (1) pitää yllä kommentteja luottamuksellisina; (2) maksaa korvaus kommenteista; tai (3) vastaamaan mahdollisiin kommentteihin. Meillä voi olla, mutta meillä ei ole velvollisuutta, seurata, muokata tai poistaa sisältöä, jonka oman harkintamme mukaan katsomme olevan laitonta, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, kunniaa loukkaavaa, pornografista, säädytöntä tai muuten valitettavaa tai rikkoo osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä Käyttöehdot Hyväksyt, että kommenttisi eivät riko minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyys, persoonallisuus tai muut henkilökohtaiset tai omistusoikeudet. Hyväksyt lisäksi, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muuten laitonta, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia tai sisältävät viruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku muu kuin itse tai muuten johtaa harhaan meitä tai kolmansia osapuolia kommenttien alkuperästä. Olet yksin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta emmekä vastaa mistään kommenteista, jotka olet kirjoittanut sinulle tai kolmannelle osapuolelle.

OSA 10 - HENKILÖTIEDOT
Henkilötietojesi toimittamista kaupan kautta ohjaa Tietosuojakäytäntö. Tarkastella Tietosuojakäytäntö.

OSA 11 - VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA PÄÄTTÖMÄT
Joskus sivustollamme tai Palvelussa saattaa olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka saattavat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tuotteiden toimitusmaksuihin, kuljetusajoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelussa tai jollakin siihen liittyvällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen) .
Emme sitoudu päivittämään, muuttamaan tai selventämään Palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla olevia tietoja, mukaan lukien rajoituksetta hintatiedot, paitsi lain edellyttämällä tavalla. Mitään määritettyä päivitystä tai päivityspäivää, jota ei ole käytetty Palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla, tulisi katsoa osoittavan, että kaikkia Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston tietoja on muutettu tai päivitetty.

OSA 12 - KIELLETTY KÄYTTÖ
Muiden Käyttöehdot-ehdotusten kieltojen lisäksi sinulla on kielletty sivuston tai sen sisällön käyttö:
(a) mihin tahansa laittomaan tarkoitukseen;
(b) pyytää muita tekemään tai osallistumaan laittomiin tekoihin;
(c) rikkoa kaikkia kansainvälisiä, liittovaltion, provinssin tai osavaltion määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä;
(d) loukata tai rikkoa immateriaalioikeuksia tai muiden immateriaalioikeuksia;
(e) häiritä, hyväksikäyttää, loukata, vahingoittaa, kunnianloukkaa, herjata, halveksia, pelotella tai tehdä syrjintää sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vamman perusteella;
(f) toimittamaan vääriä tai harhaanjohtavia tietoja;
(g) virusten tai muun tyyppisen haitallisen koodin lataaminen tai lähettäminen, jota käytetään tai voidaan käyttää millään tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan tai toimintaan;
(h) kerätä tai seurata muiden henkilötietoja;
(i) roskapostia, tietojenkalastelua, farmaseuttisuutta, tekosyitä, hämähäkkiä, indeksointia tai kaapimista;
(j) mihin tahansa säädyttömään tai moraalittomaan tarkoitukseen;
(k) häiritä tai kiertää Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston käyttösi kiellettyjen käyttötapojen rikkomisen vuoksi.

OSA 13 - TAKUIDEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITUS
Emme takaa, vakuuttaa tai takaa, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä.
Emme takaa, että palvelun käytöstä mahdollisesti saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.
Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa palvelun määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle.
Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelun käyttö tai kyvyttömyys käyttää sitä on yksin sinun vastuullasi. Palvelu ja kaikki palvelun kautta sinulle toimitetut tuotteet ja palvelut toimitetaan (paitsi jos olemme nimenomaisesti ilmoittaneet) "sellaisenaan" ja "saatavana" käyttäjän käyttöön ilman minkäänlaista ilmaisua, takuita tai ehtoja, joko nimenomaisia ​​tai implisiittiset, mukaan lukien kaikki oletetut takuut tai ehdot myyntikelpoisuudesta, myyntikelpoisuudesta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyteen, omistusoikeuteen ja loukkaamattomuuteen.
Missään tapauksessa AISOPE CO., LTD: n johtajat, virkamiehet, työntekijät, tytäryhtiöt, edustajat, urakoitsijat, harjoittelijat, toimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssinantajat eivät ole vastuussa vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai suorista, epäsuorista, satunnaisista, rankaisevista kaikenlaisia ​​erityisiä tai välillisiä vahinkoja, mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetys, korvauskustannukset tai muut vastaavat vahingot, perustuvatko sopimukseen, vahingonkorvaukseen (mukaan lukien huolimattomuus), ankaraan vastuuseen tai muuten , jotka johtuvat minkä tahansa palvelun tai palvelun avulla hankittujen tuotteiden käytöstä tai mistä tahansa muusta vaatimuksesta, joka liittyy millään tavalla palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai puutteet sisältöä tai minkäänlaista menetystä tai vahinkoa, joka aiheutuu palvelun tai minkä tahansa palvelun kautta postitetun, välitetyn tai muuten saataville saatetun sisällön (tai tuotteen) käytöstä, vaikka heille ilmoitettaisiin niiden mahdollisuudesta. Koska jotkut osavaltiot tai lainkäyttöalueet eivät salli välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista, tällaisissa osavaltioissa tai lainkäyttöalueilla vastuumme rajoitetaan lain sallimassa enimmäismäärässä.

OSA 14 - KORVAUS
Suostut korvaamaan AISOPE CO., LTD: n ja emoyhtiömme, tytäryhtiömme, tytäryhtiömme, yhteistyökumppanimme, virkamiehet, johtajat, edustajat, urakoitsijat, lisenssinantajat, palveluntarjoajat, alihankkijat, tavarantoimittajat, harjoittelijat ja työntekijät, vahingoittamattomina kaikista vaatimuksista tai vahingoista. vaatia, mukaan lukien kohtuulliset asianajajapalkkiot, jotka kolmas osapuoli maksaa näiden Käyttöehdot-asiakirjojen tai niiden viitteenä sisältämien asiakirjojen rikkomisesta tai siitä johtuvasta rikkomuksesta tai minkä tahansa lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomisesta.

OSA 15 - YLEISYYS
Jos jokin näiden Käyttöehdot-ehdotusten katsotaan olevan lainvastaisia, mitätöityjä tai täytäntöönpanokelvottomia, niiden on kuitenkin oltava täytäntöönpanokelpoisia sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan irrotetuksi näistä Käyttöehdotuksista, tällainen ratkaisu eivät vaikuta muiden jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

OSA 16 - PURKAMINEN
Ennen irtisanomispäivää syntyneiden osapuolten velvollisuuksien ja vastuiden on oltava voimassa tämän sopimuksen irtisanomisesta riippumatta.
Nämä Käyttöehdot ovat voimassa, kunnes joko sinä tai me irtisanomme ne. Voit lopettaa nämä Käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, ettet enää halua käyttää Palveluitamme, tai kun lopetat sivustomme käytön.
Jos epäilet tai epäilet epäonnistuneesi yksinomaan näiden Käyttöehdot-ehtojen tai ehtojen noudattamisen, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja sinä olet vastuussa kaikista erääntyneistä ja maksettavista summista. mukaan lukien päättymispäivä; ja / tai vastaavasti voi kieltää sinun pääsyn Palveluihimme (tai mihin tahansa sen osaan).

OSA 17 - KOKO SOPIMUS
Se, että me emme käytä tai toteuta mitään näiden Käyttöehdot-oikeuksien tai -määräysten mukaisia, ei merkitse luopumista tällaisista oikeuksista tai määräyksistä.
Nämä Käyttöehdot ja kaikki tällä sivustolla tai Palveluun liittyvät käytännöt tai käyttösäännöt muodostavat koko sinun ja meidän välisen sopimuksen ja yhteisymmärryksen ja hallitsevat Palvelun käyttöäsi korvaamalla kaikki aikaisemmat tai samanaikaiset sopimukset, viestinnät ja ehdotukset suullinen tai kirjallinen sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Käyttöehdotuksen aiemmat versiot).
Näiden Käyttöehdotuksen tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei tule tulkita laatijaosapuolta vastaan.

OSA 18 - HALLINTAVA LAIN
Näihin palveluehtoihin ja kaikkiin erillisiin sopimuksiin, joilla tarjoamme sinulle palveluja, sovelletaan ja niitä tulkitaan Yhdistyneen kuningaskunnan ja Suomen lainsäädännön mukaisesti.

OSA 19 - Käyttöehdotuksen muutokset
Voit tarkastella Käyttöehdotuksen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla.
Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata näiden Käyttöehdot-osien lähettämällä päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva verkkosivustomme tai palvelumme käyttö tai pääsy näihin Käyttöehdotuksiin tehtävien muutosten julkaisemisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

Yhteystiedot

Valtuutettu edustamaan: Alex Burman
Toimisto-osoite: 41 Devonshire Street Ground Floor Office 1 London, W1G 7AJ, United Kingdom
Sähköposti: sales@aisope.fi
Vasteaika: 48 tunnissa
Puhelinnumero: +447761980356
Aika: Maanantai-Perjantai, kello 9.00-18.00 (GMT+3)