Tervetuloa Aisope Suomi Säilyttää

Vastuuvapauslauseke

Verkkosivuston vastuuvapauslauseke

AISOPE CO., LTD:n https://www.aisope.fi esittämä sisältö on tarkoitettu vain yleiseen tiedoksi. Sivuston sisältö on luotu rehellisin aikein. Emme kuitenkaan voi antaa minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa esitystä tai takuuta sivustolla esitetyn sisällön pätevyydestä, täydellisyydestä, oikeellisuudesta tai saavutettavuudesta.
Ei ole olemassa olosuhteita, joissa olemme vastuussa sinulle mistään vahingosta tai menetyksestä, joka on aiheutunut tämän verkkosivuston käytöstä tai siitä, että olet turvautunut verkkosivustolla vapaasti esitettyyn sisältöön. Käyttämällä verkkosivustoa ja luottaen esitettyyn sisältöön teet sen yksinomaan omalla riskilläsi.

Kolmannen osapuolen linkkien vastuuvapauslauseke

Tämä verkkosivusto voi sisältää tai se voi tarjota sivuston kautta linkkejä kolmansien osapuolten tuottamiin sivustoihin ja/tai sisältöön. Näitä linkkejä ei tarkasteta tai tarkasteta antamiemme tietojen oikeellisuuden, täydellisyyden tai oikeellisuuden suhteen.
Emme vahvista, tue, takaa tai ota vastuuta minkään tiedon tai sisällön tarkkuudesta tai pätevyydestä, jotka on luotu kolmansien osapuolien verkkosivustoilla, joissa on linkkejä tällä verkkosivustolla. Emme ole osapuolena emmekä ota vastuuta minkään sinun ja kolmannen osapuolen välisen transaktiotoiminnan valvonnasta.

Ammattimainen vastuuvapauslauseke

Tämä sivusto ei voi eikä sisällä kodin kunnostukseen ja rakennuskauppaan liittyviä neuvoja. Kodinkunnostus- ja rakennusalan sisältö on esitetty vain yleistieto- ja koulutustarkoituksiin. Se ei korvaa ammattiapua.
Siksi kehotamme sinua keskustelemaan asianmukaisten ammattilaisten kanssa ennen kuin ryhdyt toimiin, jotka johtuvat esitetyistä tiedoista. Emme tarjoa kodin kunnostus- ja rakennusalan neuvontaa. Sivustolla olevien tietojen käyttö tai niihin luottaminen on täysin omalla vastuullasi.

Testimonials Vastuuvapauslauseke

Sivusto voi sisältää kuluttajien arvosteluja ja suosituksia tuotteistamme. Nämä heijastavat tosielämän kokemusten todellisuutta ja näiden käyttäjien henkilökohtaisia ​​heijastuksia. Koska nämä ovat henkilökohtaisia ​​heijastuksia, ne eivät välttämättä edusta kaikkia tuotteidemme kuluttajia. Emme väitä, eikä sinun pitäisi olettaa, että kaikilla kuluttajilla on sama kokemus tuotteistamme ja että yksilölliset tulokset voivat vaihdella.
Arvosteluissa ja suositteluissa olevat näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan ne lähettäneiltä henkilöiltä. Nämä eivät heijasta AISOPE CO., LTD:n näkemyksiä ja mielipiteitä. Arvosteluja tai suosituksia antavat henkilöt eivät ole sidoksissa meihin, eivätkä he saa palkkiota tai kompensaatiota suosituksistaan.